lauantai 27. kesäkuuta 2020

Jippo - SC Kufu ottelu 1: Jipolle vapauttava avausvoitto



Jippo voitti SC Kufu-98:n Kuopiosta selvästi maalein 4-0. Joona Hiltunen teki Jipon maaleista kolme, joista kaksi rangaistuspotkusta. Jippo teki kaksi maalia ensimmäisen jakson lopulla ja se ratkaisi tämän ottelun. Jippo hallitsi ottelua koko ajan.

Jippo esitti yksipuolisen näytöksen. Paikkoja oli useampaankin osumaan. Maalinteko on edelleen pieni kysymysmerkki. Neljä maalia riitti kyllä tähän otteluun. Maaleja olisi voinut tehdä joku muukin kuin Joona Hiltunen. Santeri Saarenkunnas viimeisteli loppulukemat lähietäisyydeltä. Nuutti Tykkyläinen ja Jere Hiltunen olivat pari kertaa lähellä maalintekoa.

Kufu oli aika huono. Heillä ei ehkä ollut paras kokoonpanonsa. Niillä on kuitenkin pelattava ketkä ovat mukana. Kufulla ei ollut maalintekopaikkoja. Heillä oli yksi kulmapotku ja muutama vapaapotku joista päästiin keskittämään maalille. Pari kertaa Jippo kikkaili rohkeasti omalla rankkarialueella. Hyvin niistä tilanteista kuitenkin selvittiin. Kufun nuori maalivahti Aleksi Honka-Hallila torjui pari kertaa hyvin ja hän oli lähellä torjuntaa toisessa rankkarissa. Ikäänsä nähden hän pelasi ihan hyvin.

Jipon voitto muistutti jonkin verran viime kauden avausvoittoa Kouvolassa. Nyt voitto oli vielä selvempi kuin silloin. Kauden avausmaali syntyi tälläkin kertaa rankkarista.

Voitto oli tärkeä Jipon uskottavuuden kannalta. Tästä on hyvä jatkaa kautta. Jipon kannalta on hyvä että sen ei ole tarvinnut tehdä näissä helteissä vierasmatkoja. Jatkossa matkoja on tulossa. Varmasti vaihtelevissa sääolosuhteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti