tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hysteria

 
Jippo voitti sunnuntaina helsinkiläisen FC Viikingit maalein 1-0 (0-0). Voitto oli historiallinen, koska
se oli Jipon ensimmäinen Ykkösen avausottelussa. Tämä on Jipon yhdeksäs kausi Ykkösessä. Minulla on sellainen mielikuva, että Kakkosen vuosina tuli yksi voitto kauden avauksessa.

Sunnuntaina nähtiin tiukka taistelu. Ainoan maalin teki upealla saksipotkulla Miles Byass. Onneksi olkoon Miles! Maali on katsottavissa internetin ihmemaailmassa. Koko joukkue teki upeaa työtä. Antti Åke, Johannes Mononen ja niin edelleen. Voisin luetella kaikki. Nathan Stockie otti todellisen game saverin pari minuuttia johtomaalin jälkeen.

Viikingit on vaikea vastustaja. Viime kaudella pelattiin kolme kertaa tasan. Tälläkin kertaa heillä oli muutama hyvä paikka. Nämä ovat tiukkoja pelejä.

Loppupuolella Jipolla oli vastahyökkäyksissä pari oivallista tilaisuutta toiseen maaliin. Omassa päädyssä ajauduttiin hetkittäin kovaan puolustustaisteluun. Jippo kesti lisäajankin loppuun asti ja kaudelle saatiin loistava startti.

Faniryhmän puolella oli kova meinkinki. Välillä huutelu on raakaa, mutta se on ok niin kauan kun se jää peliin. Mukavaa että myös kauempaa matkustaneet fanit saivat nähdä kotivoiton.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Joensuuhun on tainut saapua uusi huippuvahvistus. Loistava aloitus kaudelle sekä kentällä että täällä kivan tekstin toimesta! Suu messingillä

    VastaaPoista