sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tuco sai kympin rikki!

 Olen väsynyt, mutta tyytyväinen voittoon. Mitä ottelusta voi sanoa? Tapahtumia oli joka lähtöön. Tämä olisi sopinut hyvin rokkiviikon peliksi.
 
Tuco teki taas kolme maalia. Hän on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia neljässä viime kotipelissä. Hän on ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt Jipolle kymmenen maalia kaudessa Ykkösessä. Ottelussa tuomittiin kolme rankkaria, kaksi Jipolle ja yksi HIFK:lle. Kaikki ne menivät maaliin. Immo Eronen laukoi läpiajosta ensimmäisen maalinsa Jipon paidassa pitkästä aikaa. Edellinen tuli heinäkuussa 2010. Pierre Kokoó teki rankkarista kauden kolmannen maalinsa.
 

Muutama Stadin kingi suoritti pitch invasionin. He kaatoivat molemmat maalit maahan ja juoksivat karkuun. En voi hyväksyä tällaista toimintaa. Jatkossa olisi hyvä, jos vierasfanit voitaisiin sijoittaa kauemmas Redneckeistä. Näin voitaisiin välttyä turhilta konflikteilta ja sanaharkoilta.

Tuco, you are the first player to score ten goals for Jippo on this level. Congratulations! We want even more goals from you. :)

-jippofani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti