lauantai 6. maaliskuuta 2010

Blogaajan paluu ja katsaus tulevaisuuteen...

Olen aivan tavattoman häpeissäni, sekä samalla aivan rajattoman ylpeä! Olen nähkääs kuten niin monet muutkin, vain tyytynyt makoilemaan sohvalla ja arvioimaan kriittisesti Jippon mahdollisuuksia tulevalla kaudella. Mutta, auta armias menin käymään Jippo/2:n harjoituksissa tarkoituksenani ottaa kuvia tulevaan Jippon kausijulkaisuun(josta myöhemmin lisää). Sainkin yllätyksekseni ja kuvieni lisäksi jotain joka teki minut aivan rajattoman ylpeäksi!

Vaikka ulkona näyttää vielä tältä:Sisällä Areenan syövereissä oli täysi tohina päällä, koko talvikauden harjoittelun päämäärä alkaa häämöttää edessä, kun kausi lähestyy. Juttelin pikaisesti päävalmentaja Mark Dziadulewiczin kanssa, hän ei vielä virallisesti lähtenyt kommentoimaan tulevaa kautta, mutta miehen luottavainen olemus paljasti enemmän kuin tuhat sanaa: mitään hätää ei ole! Jippo pärjää tälläkin kaudella kuten ennenkin - hyvin. Pitkän linjan päämäärä, valmentaa paikallisista nuorista korkea tasoisia pelaajia, tuottaa hedelmää.Josta päästäänkin häpeääni, sillä ilmaiseksi tämä ei tule, toisin kuin minä joka olen vain makaillut sohvallani talvipimeillä ja katsonut mainoskatkolla mitä jääkaapista löytyy, nämä (sallikaa ilmaisuni) arjen sankarit ovat raahautuneet hallille harjoittelemaan silloinkin, kun "ei oikein olis jaksanut.." Jippolaiset ovat tehneet niskalimassa töitä koko talven Jippon eteen. Mahtavaa!

Toisaalta ymmärrän myös sen näkökulman, että kannattajan velvollisuuksiin kuuluu joukkueen kriitinenkin tarkastelu ja keskusteluun osallistuminen, mutta luottakaa sanaani, kun sanon: "Tänään on hyvä päivä olla Jippon kannattaja!"Kevät näyttää jalkapallon ystävälle varsin herkulliselta. Mestareiden liiga lähenee loppuaan ja panosten kasvaessa ottelut sen kun paranevat. MM-kisalohkot on jo arvottu ja voi jo melkein aistia tulevian kisojen tunnelman. Kevät näyttää myös Pallon Pinnalta Poimittua-blogille oikein hyvältä. Tero Tahvanainen on lupautunut kertomaan millaista on elämä joukkueessa talviharjoituskaudella ja hieman muustakin. Kauden lähestyessä Mark kertoo omasta näkökulmastaa tulevaan kauteen ja millaisena hän näkee Jippon tällä kaudella. Tarkoitukseni on myös mennä käymään harjoitusottelussa ja raportoida siitä lukijoille sekä mahdollisuuksien mukaan tutustua hieman tarkemmin Jippon fanitoimintaan ja uskollisimpiin faneihin. Eli, puuhaa riittää ja mielenkiintoisia ihmisiä sitäkin enemmän.

Tämän viestin myötä on uusi blogikausi auennut ja päivitystahti tulee tihentymään mitä lähemmäs itse Miesten ykkösen kautta päästään. Kauden aikana pyrin pitämään reipasta julkaisutahtia yllä. Tervetuloa mukaan kaudelle 2010-2011!

T.Arska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti