sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Esittelyssä Pallon Pinnalta Poimittua-blogi

Pallon pinnalta poimittua on Jippon nettitoimittajan virallisen epävirallinen blogi, jonka tarkoitus on tutustua Jippon toimintaan, ihmisiin ja ilmiöihin. Blogi on myös yhden nettitoimittajan ristiretki Todellisen Jalkapallon löytämiseksi. Etsintä aloitetaan naapuruston takapihoilta, ja mummoilta saaduista taskurahoista, jotka käytettiin uusiin nappulakenkiin.

Koska kyseessä on Jalkapallo, ja jotta olennaisiin kysymyksiin saataisiin vastaus mahdollisimman pian, lienee syytä esitellä myös blogaaja itse:

Ilmari "Arska" Kavén

- Pelaajanumero: 2010

- Löysi JIPPO:n ja Todellisen Fanin itsestään keväällä 2009.

- Kannattaa West Ham Unitedia, vaikka se onkin tehnyt kipeää viime kaudet.

- On tekemässä kaikken katalimman tempun, jonka kannattaja voi tehdä, muttei voi itselleen mitään, sillä sydän on kääntymässä Real Madridista Barcaan.

- Uskoo ihmeseen, ja uskoo sen tapahtuvan melko pian. (Vaikka tosin naiset tekivätkin sen jo!)

- Kallistuu hieman enemmän sielukkuuteen kuin saksalaiseen kuriin, vaikka pitää molemmista.

- Malttaa tuskin odottaa seuraavia MM-kisoja.

2 kommenttia:

 1. Moro, vaikuttaa lupaavalta tää blogi...Miten tai mistä löysit Jipon ja todellisen kannattajan itsestäsi?

  VastaaPoista
 2. Kiitosta vaan! Eivät nämä lukijatkaan hassummilta vaikuta!...

  Olen aina pitänyt jalkapallosta ja seurannut sitä enemmän tai vähemmän. Tosin vasta viime keväänä kun eksyimme kaverini kanssa kentän laidalle seuraamaan Jippo-TP-47 (2-0), jokin loksahti kohdalleen. En tiedä oli kahvi puoliajalla niin hyvää, vai oliko ilmassa Jalkapallon Taikaa, mutta Jippon peli näytti silmääni hyvältä ja ottelu pelattiin lähes takapihallani. Ajattelin, että tätähän se Jalkapallo ihan oikesti on!

  Jippo-huivin korjasin talteen heti ottelun jälkeen. Seuraavana päivänä kun puhuimme eilisestä ottelusta, ja Jippon keskikentän tilanteesta, kaverini huomauttivat minulle, että käytänpä sujuvasti "me"-muotoa puhuessani Jipposta jo näin pian, enkä ollut itse edes huomannut asiaa. Siitä se sitten lähti ja kentän laidalle tuli sen jälkeen mentyä useamminkin ja ihan tarkoituksella.

  Josta päästäänkin kätevästi siihen mitä tarkoitan kohdallani todellisella kannattajalla. Minulle uutta on se, että Jippon kannattajana koen, että myös minulla on vastuu panna itseni likoon tämän takapihan joukkueen puolesta, eikä vain kysyä "Mitä Jippo voi tehdä minulle?" vaan (edes mennyttä Kennedyä lainaillen) kysyä "Mitä minä voin tehdä Jippolle?"

  Toisaalta en ajattele, että em. olisi ainoa oikea tapa kannattaa. Päinvastoin, ajattelen että jokainen tyylillään.

  VastaaPoista